Pro Finish Deco Paints
decoratieve verf en stuc technieken

Pro Finish Stucco

Pro Finish Stucco is een prachtige wand en vloer afwerking die afhankelijk van de manier van aanbrengen verschillende uitstralingen geeft. Kiest u voor een en rustig fluwelen effect of toch voor een stoere Betonlook. met Pro Finish stucco is het mogelijk. Door het gebruik van een finish kan een extra effect worden gemaakt, maar ook de toepassingen kunnen erdoor uitgebreid worden, denk o.a. aan Wanden en Plaffonds maar ook Vloeren. 


Verwerking:

Door het kant en klaar systeem is Pro Finish Stucco een stuk eenvoudiger aan te brengen dan andere vergelijkbare wand producten, het wordt als een pasta product geleverd en hoeft dus niet te worden gemengd, het aanbrengen gebeurt met een spaan, de voorstrijk en finishes kunnen met een roller worden aangebracht. neem gerust contact op of maak een afspraak voor de juiste uitleg. En wilt u liever niet zelf aan de slag, u kunt het ook laten verzorgen door een ervaren verwerker. Neem ook hiervoor gerust contact op.Toepassingen

Pro Finish Stucco kan veelzijdig worden toegepast, natuurlijk in badkamers, keukens en toiletten, maar zeker ook als decoratieve wand of vloer in een woon- of slaapkamer. Door de zeer goede afwasbaarheid is Pro finish Stucco ook erg geschikt als bijvoorbeeld achterwand voor een keuken. In combinatie met de juiste finish wordt de wand aangepast voor gebruik naar wens.


Finishes

In het Pro finish assortiment bevinden zich een viertal verschillende finish mogelijkheden:

Clear Finish:  een goed afwasbare neutrale afwerking met een matte uitstraling, geschikt voor de meeste toepassingen voor o.a. keukens en badkamers.

White Finish: een transparant witte effect finish met matte uitstraling,  afwasbare bescherming tegen vervuiling e.d. geeft een soort van cement sluier effect. 

Grey Finish: een transparant grijze effect finish met een matte uitstraling,  afwasbare bescherming tegen vervuiling e.d. geeft een soort van patina effect.

2K Heavy Duty: Matte 2 componenten afwerking voor wanden en vloeren die zwaar belast worden.